Het Leukste van het Web - week 25 - 2017

We hebben een selectie gemaakt van de leukste filmpjes op het web. U ziet bijvoorbeeld een jongen die heel emotioneel reageert als hij zijn vermiste hond terugziet en een pelsrob die op een auto klimt. Veel kijkplezier!

Emoties bij het weerzien met vermiste hond

We kennen allemaal de filmpjes van honden die heel uitbundig reageren als ze hun baasje terugzien. In dit filmpje zijn de rollen omgedraaid en reageert een jongen heel emotioneel als hij zijn vermiste hond terugziet.

Pelsrob klimt op auto

Deze pelsrob vond het blijkbaar niet nodig om nabij het water te blijven en besloot een kijkje te nemen in een stadje in Tasmanië. Daar klimt het grote zeezoogdier op een auto. Misschien was het dier de stad alweer zat en wilde een lift terug naar de zee.

Jongen troost zijn kleine zusje

Deze jongen troost zijn kleine zusje en zorgt ervoor dat ze snel ophoudt met huilen. Zijn schattige aanpak zorgt voor een lach op het gezicht van zijn zusje.

Jong geleerd...

Deze kitten is bij zijn moeder in de leer om serviesgoed mooi schoon te krijgen. Jong geleerd, is oud gedaan. Het gezin waar deze kitten woont, zal nog lang plezier hebben van de vaatwaskwaliteiten van katten.

Boze voetganger let niet op

Deze voetganger is boos op de bestuurder, waarschijnlijk omdat hij denkt dat de bestuurder door wil rijden of te ver naar voren staat. Het gevolg is dat de voetganger tegen een paal aan loopt.

Bron(nen):
  • YouTube