PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Het Leukste van het Web - week 52 - 2016

Deze week hebben we een eindejaarsspecial van Het Leukste van het Web voor u gemaakt. Vijf filmpjes rond het thema feestdagen. U ziet bijvoorbeeld hoe een meisje denkt dat zij een lege doos krijgt en een man die het juiste kerstcadeau een paar jaar te laat krijgt. Veel kijkplezier!

Verrassing, een lege doos voor kerst

Dit meisje krijgt van haar ouders een grote doos voor kerst, maar tot haar verbazing was het een lege doos. Of toch niet? De inhoud van de doos had namelijk geen zin om geduldig te wachten tot de doos werd geopend.

'Buurman, dat is niet de juiste maat'

Deze man probeert te rijden op een veel te klein brommertje, tot groot plezier van een buurtgenoot. Maar heeft hij dit cadeau nou jaren te laat gekregen of speelt hij met het cadeau van zijn kind?

Gezellig, een kerstdiner met politici

Herkent u dit: gekibbel aan tafel tijdens het kerstdiner met uw familie of vrienden? Het is geen familie maar politici kunnen er in ieder geval wat van. Een samengesteld filmpje zonder echt bewegende beelden, maar toch grappig.

Een kat en een kerstboom: geen goede combinatie

Katten zijn avontuurlijke beestjes en een van de dingen die veel katten graag doen, is klimmen. Een kerstboom is alleen niet zo'n geschikt object om in te klimmen.

Vuurwerk, zo kan het ook

Op oudejaarsavond barst het vuurwerk weer los. Veel lawaai, maar wel altijd mooi om te zien. Toch zijn er met vuurwerk ook wel eens bewust of onbewust grappige momenten.

Bron(nen):
  • dumpert.nl; youtube.com