Het Leukste van het Web - week 27 - 2017

Getty Images

We hebben de leukste filmpjes van het web voor u op een rij gezet. U ziet bijvoorbeeld de reactie van een meisje na haar eerste slok cola en een hond die verbaasd is dat zijn/haar favoriete speeltje tot leven is gekomen. Veel kijkplezier.

Alleen al daarom is het goed om een kat te hebben

Deze jongen speelt met de oven en dat bevalt de kat helemaal niet. Daarom besluit het dier om de jongen te beschermen tegen het gevaar van een hete oven, terwijl de ouders alleen maar toekijken.

Jong geleerd…

Er wordt regelmatig gewaarschuwd voor de risico’s van veel frisdrank. Dit meisje trekt zich er niets van aan en drinkt voor het eerst cola. Haar reactie lijkt duidelijk: het zal zeker niet de laatste zijn.

Wie gaat de discussie winnen?

De kleuter in dit filmpje roept onverstaanbare dingen naar zijn vader. Deze besluit om daarop te reageren alsof er een discussie gaande is.

Speeltje komt tot leven

De gemiddelde hond heeft vast wel een aantal speeltjes in huis. Maar wat veel honden niet verwachten, is een speeltje dat opeens tot leven blijkt te zijn gekomen. Deze hond reageert in ieder geval heel enthousiast.

Onoplettend publiek

Deze man probeert zijn kleinkinderen te vermaken met zijn dansbewegingen. Jammer genoeg lijken zij daar nauwelijks aandacht aan te besteden, maar in ieder geval heeft de man duidelijk plezier.

Auteur 
  • Herman Keizer
Bron 
  • YouTube