Het Leukste van het Web - week 4 - 2017

We hebben de leukste filmpjes van het web voor u op een rij gezet. U ziet bijvoorbeeld iemand die zelf wil klussen aan zijn dak, een scooter op de snelweg en honden op het ijs. Veel kijkplezier.

Toch maar hulp inschakelen

Moet er binnenkort iets aan uw dak of uw huis in het algemeen gebeuren? De kans bestaat dat u van plan bent om zelf een en ander te doen. Kijk in dat geval eerst maar eens dit filmpje: sommige dingen kunt u beter aan een ander overlaten.

Een lesje in verkeersregels

Het is een feit: veel bestuurders irriteren zich aan het gedrag van medeweggebruikers. Soms is dat terecht, soms ook niet. Deze persoon maakt het wel heel gek door met een scooter op de snelweg te rijden. Misschien toch nog maar eens de verkeersregels leren.

IJspret

Het was eind vorige week eindelijk weer zover: het ijs was sterk genoeg om te betreden. Iedereen maakt daar op z'n eigen manier gebruik van. Sommigen gaan met schaatsen het ijs op, maar op deze manier kan het ook.

Honden op het ijs

Mensen genieten ervan, maar honden kunnen er ook wat van: spelen en glijden op het ijs. En dat zorgt soms voor grappige momenten.

Dacia Sandero

Kent u de Dacia Sandero? Bij Top Gear kennen ze deze auto in ieder geval wel en op een of andere manier willen ze er niet over praten.

Bron(nen):
  • dumpert.nl; youtube.com