PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Cultuurtip: Live in de bios

De operavoorstellingen van The Metropolitan Opera in New York of de balletvoorstellingen van het Bolshoi Ballet in Moskou zijn spektakelstukken van de eerste orde. Je kunt ervoor naar New York of Moskou reizen, maar makkelijker en een stuk goedkoper is het om ze live te zien in een Pathé-bioscoop.

Perfect beeld en geluid

Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit van de Pathé-bioscopen lijkt het alsof je er zelf bij bent in New York of Moskou. Bovendien heb je door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums.

Zaterdag 21 januari staat Roméo et Juliette door The Metropolitan Opera op het programma.

Trailer:

En zondag 22 januari kun je naar The Sleeping Beauty door het Bolshoi Ballet.

Trailer:

In de komende maanden staan behalve live-registraties uit New York en Moskou ook theatervoorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon op het programma. Kijk voor de aanvangstijden en deelnemende bioscopen op www.pathe.nl.