PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Zorgen om vaccinatie?

Maakt u zich zorgen omdat uw kleinkinderen niet zijn ingeent tegen kinderziektes? Of heeft u wellicht zelf getwijfeld of ú zich wel of niet laat vaccineren, tegen gordelroos bijvoorbeeld, of de griep?

Of heeft u juist heel goede ervaringen met deze ‘volwassenen-vaccins’? Voor een artikel in Plus Magazine zijn we op zoek naar uw verhaal. Schrijf naar gezondheid@plusmagazine.nl  Vermeld uw naam, leeftijd, en wat uw ervaringen zijn. Onze journaliste en fotograaf nemen dan eventueel contact met u op.

Dank u.

Met vriendelijke groet,

Susanne de Joode

Redacteur Gezondheid

Reactie toevoegen

1 Reactie

Door fpo (niet gecontroleerd) op do, 19-1-2017 - 17:32

Ik hoop vurig dat mensen zich aandienen die slechte ervaringen hebben met vaccinaties, want dan kunnen alle leugens daaromtrent eindelijk boven tafel komen!