Relatiebureau voor kleinkinderen

Zonder eigen kinderen geen kleinkinderen. Terwijl u eigenlijk wel oma of opa had willen zijn. Dat hoeft niet langer een probleem te zijn, sinds kort is er een bemiddelingssite voor grootouders die een kleinkind zoeken en andersom.

Zelf (ongewenst) kinderloos voelde Coby Klazinga uit Hoevelaken zich na het overlijden van haar moeder erg alleen. Toen herinnerde ze zich een advertentie waarin een oma een kleinkind zocht, dat leek haar ook wel wat. Liefde en geluk geven aan een kleinkind en zo zelf ook weer wat gelukkiger zijn. Omdat ze niet alleen aan zichzelf dacht is ze er maar direct een internetsite mee begonnen.

Op de site kunnen grootouders met een (klein)kinderwens zich aanmelden en kleinkinderen die een opa of oma zoeken. Coby voert met beide partijen gesprekken en hoopt ze zo aan elkaar te koppelen. Haar eerste en enige doel is twee partijen aan elkaar te koppelen om zo een beetje geluk bij zowel de grootouders als het kleinkind te brengen.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er een commercieel belang bij is. Oma’s en kleinkinderen moeten de meerwaarde vinden in het vervullen van de kinderwens. De site is nog maar pas online: www.bijomamagalles.nl neem er eens een kijkje als het u leuk lijkt.