Stelling: vanwege het groeiende aantal vluchtelingen in Nederland moet de grens weer permanent bewaakt worden.

De toestroom van vluchtelingen naar Nederland stijgt enorm. Eerst meldden er zo'n duizend asielzoekers per maand zich in ons land, dat zijn er nu duizend per week.

Mensensmokkelaars zorgen ervoor dat veel vluchtelingen naar Nederland worden gebracht. Zij komen dan met de trein uit Zuid-Europa en het gaat hier voornamelijk om Syriërs en Eritreërs.

Een oorzaak van de toename is de procedure in Italië. Wanneer de vluchtelingen via de Middellandse Zee het land binnenkomen, worden ze niet allemaal geregistreerd. Zo hoeven ze de asielprocedure niet in Italië af te wachten en kunnen ze makkelijk Europa verder in trekken.

Door deze grote toestroom ontstaat een groot tekort aan opvangplaatsen. Staatssecretaris Teeven noemt het een alarmerende situatie en gaat het aantal mobiele controles aan de grens uitbreiden. Ook veel andere mensen en partijen vragen om strengere controles of willen zelfs de grens sluiten.

Wat vindt u?

Neemt het kabinet voldoende maatregelen? Of moet er meer gedaan worden om de stroom van vluchtelingen tegen te gaan? (De poll staat rechts van dit artikel)

Bron: stand.nl

5 Comments

Door Sebastiaan (niet gecontroleerd) op wo, 16-7-2014 - 00:33

Dit hele gebeuren loopt volledig uit de hand. Dit is een invasie vanuit moslimlanden richting Europa. Onze nederlandse cultuur en waarden die wij als volk hebben worden helemaal kapot gemaakt door vreemde culturen hiernaartoe te halen die nog niet half de menselijke waarden hebben die ons volk bezit. Niet alleen ons volk maar de hele westerse cultuur word aangevallen.

- Zweden is een land geworden vol verkrachters. Plaats 2 in de wereldranglijst. 80% van deze verkrachtingen in Zweden word gepleegd door immigranten.
http://www.frontpagemag.com/2013/dgreenfield/1-in-4-swedish-women-will-b...

- Noorwegen worden 100% v.d verkrachtingen door immigranten gepleegd
http://theconservativetreehouse.com/2014/01/18/100-percent-of-rapes-in-n...

- In frankrijk zijn gewoon letterlijk 751 wetteloze gebieden waarin een of andere imam de wetten voorschrijft.
http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france

- In Engeland is aan verkrachtings jihad aan de gang tegen onze kinderen door het gehele land:
http://www.gatestoneinstitute.org/3846/britain-child-grooming

Deze culturen hebben werkelijk schijt aan onze cultuur en de straffen die we uit kunnen delen zijn een lachtertje vergeleken waar die lui vandaan komen. Verder voelt elke immigrant die, of het nou een somalier, marokkaan of turk is zichzelf allereerst zich bij zijn volk horen en daarna pas misschien nederlander. En dat nog vaak niet eens.
Dit is een genocide volgens het internationaal recht:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide

Mede omdat onze geboortcijfers van originele nederlanders erg laag zijn 1.8 per gezin en deze vreemdelingen ons eruit broeden met minimaal 4-5 kinderen per gezin.
Dit betekent ook tevens dat onze cultuur zal verdwijnen doordat de cultuur van een volk in de geesten van het volk zelf zit en niet in de grond waar het woont. Dus de cultuur van de nieuwkomers zal hier gaan overheersen wat volgens mij alleen uit kan lopen op een burgeroorlog.

En wie niet gelooft dat er verschil is tussen rassen en me daarmee als racist wil bestempelen:
http://psychology.uwo.ca/faculty/rushtonpdfs/race_evolution_behavior.pdf

Door w.spin (niet gecontroleerd) op do, 22-5-2014 - 19:38

het wordt tijd dat we voor ons zelf opkomen. Het land gaat ziender ogen achteruit. Zijn we Nederlanders? Of zijn we de kudde dieren van Europa?

Door Fons Ramaekers (niet gecontroleerd) op do, 22-5-2014 - 16:12

De grenzen dicht is grote onzin. Daar doet Brussel niets aan.Wie aan de grens staat en asiel aanvraagt moet binnengelaten worden. Het enige dat helpt is opvang ter plaatse (Afrika) en werken aan betere omstandigheden.

Door Japie Halfweg (niet gecontroleerd) op di, 20-5-2014 - 00:11

Het beste is om volledige grenscontrole weer in te voeren maar dat mag niet van Brussel...
Dus, eerst maar eens uit dat verlammend samenwerkingsverband stappen, de gulden terug en weer autonoom verder gaan. Allen daar worden we sterker van en er zal altijd vraag zijn naar onze kennis, diensten enz.

Door beu (niet gecontroleerd) op ma, 19-5-2014 - 22:36

polen roemenen buklgaren russen syriers afrikanen ? waar is werk dan ?