Hoogtepunten van Japan

Japan heeft een totaal andere cultuur dan de Europese en juist daarom is het zo’n interessante vakantiebestemming.

Wanneer u naar Japan vertrekt voor een vakantie is het aan te raden om minimaal een paar weken te gaan. Het land heeft zo veel te bieden dat u ogen en oren tekort zult komen. Wat met name opvallend is aan Japan is dat het er erg schoon en veilig is. Daarnaast staat de bevolking bekend om de hulpvaardigheid en vriendelijkheid. Erg fijn voor de Nederlanders; de treinen en bussen rijden stipt op tijd in Japan!

De best beoordeelde plaatsen in Japan zijn:


Nikko
Nikko is een sprookjesachtig stadje met heel veel geschiedenis. Het is er erg mooi, groen en typisch Japans. Aanraders zijn de Sacred Bridge, Toshugu Shrine en het Chuzenji meer is een aanrader. Als u Nikko echt wilt voelen dan moet u hier een paar dagen blijven en in een ryokan overnachten.

Missing media-item.

Nara

Nara is een geweldig Japans stadje met veel tempels, een prachtig park met veel bezienswaardigheden en loslopende herten. Voor wie van tuinen houdt; de Isuien tuinen zijn prachtig. Een bezoekje aan de Todaiji Temple is zeer aan te raden, u vindt hier het grootste houten gebouw ter wereld en het grootste buddha beeld van Japan.

Missing media-item.

Tokyo
Tokyo is een geweldig grote stad waar ontelbaar veel bezienswaardigheden de moeite waard zijn. Opvallend is de veilige sfeer in de stad van bijna 9 miljoen inwoners. Een Zoover bezoeker durft zelfs te stellen: “Laat uw koffer rustig voor het restaurant buiten staan en ga koffie drinken, niemand zal deze stelen.” Met name de vooruitstrevende technieken, de aangename sfeer en de vele bezienswaardigheden maken Tokyo een geweldige vakantiebestemming.

Missing media-item.

Fukuoka
Dirk vergeleek Fukuoka op Zoover met Barcelona. In deze stad moet u zijn als u houdt van winkelen en heerlijk eten. Het publiek in deze stad is erg divers en kleurrijk. Er heerst een vrolijke sfeer onder de behulpzame bevolking. Na een bezoek aan de drukke binnenstad en het Hakata City complex kunt u wat uitrusten in het rustige gebied langs de baai.

Missing media-item.

Hiroshima
Een prachtige stad in Japan! De mensen zijn er erg vriendelijk. De geschiedenis van de stad is aangrijpend, daarom is het park van de atoombom erg indrukwekkend. Er heerst een zeer aparte serene sfeer. Daarnaast is het museum over de atoombom ook zeker de moeite waard. Iets luchtiger is een tripje naar het eilandje voor de kust: genaamd Mijajima.

Missing media-item.

 

Missing media-item.De beoordelingen zijn afkomstig van bezoekers van Zoover. Meer beoordelingen van bestemmingen in Japan? Kijk op zoover.nl

Auteur 
  • ZOOVER.nl