Mexicaans gemarineerd vlees

Zo haal je de Zuid-Amerikaanse keuken thuis.

Bereiding

  • 1 rode paprika
  • 1 Spaanse peper
  • 1 (rode) ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 theelepels gemalen komijn (djinten)
  • ½ theelepel gemalen kruidnagel
  • 1 eetlepel azijn
  • 150 gram hamlap
  • 6 aardappelen
  • 500 gram broccoli
  • 2 eetlepels olie

Ingrediënten over?

Paprika: bewaar paprika’s buiten de koelkast, op een koele droge plek. Ze blijven ongeveer 1 week goed. 
 

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30 min
Bron(nen):
Energie
490 kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
45 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Vezels
10 gram
Zout
0,2 gram