Yoghurt met peer en blauwe druiven

Een frisse start van de dag!

Ingrediënten

  • 1 peer
  • trosje blauwe druiven (125 gram)
  • 400 ml Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 eetlepel zonnebloempitten

Bereiding

  1. Was de peer en snijd hem in kleine blokjes. Verdeel dit over twee kommen.
  2. Was de druiven, halveer ze en voeg ze toe aan de kommen.
  3. Schenk in elke kom 250 ml yoghurt en strooi de zonnebloempitten erover.

Ingrediënten over?

Druiven:
Druiven kunnen onafgedekt op een koele plaats 2 tot 4 dagen bewaard blijven. In de koelkast blijven druiven ongeveer 7 dagen goed.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Bron(nen):
Energie
250 kcal
Eiwit
10 gram
Koolhydraten
30 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
3 gram
Zout
0,3 gram