Nieuw: reizen zonder saldo laden met NS Flex

De NS maakt het reizen vanaf nu een stuk makkelijker. Het bedrijf voert een nieuw landelijk systeem in, namelijk achteraf betalen voor particuliere reizigers. Dit betekent dat u vanaf nu geen saldo meer op uw kaart hoeft te zetten om te kunnen inchecken bij de NS.

Met NS Flex hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het saldo op uw kaart, of het opladen daarvan. Zelfs als u bent vergeten uit te checken corrigeert NS dit automatisch. Aan het eind van de maand krijgt u één overzichtelijke rekening opgestuurd, zoals al mogelijk was met de business card voor de zakelijke reiziger. De gereisde kilometers met de trein, bus, tram, metro en OV-fiets zullen op deze rekening komen te staan. Als u overstapt naar NS Flex met uw huidige OV-chipkaart krijgt u het bedrag dat nog op de kaart stond teruggestord. 

Als u nog geen abonnement heeft betaalt u eenmalig 10 euro voor het nieuwe systeem. Heeft u al wel een abonnement? Dan betaalt u 12 euro per maand (met 1 euro extra bovenop het abonnement). Goed om te weten: met alle abonnementen van NS kunt u NS Flex reizen, behalve bij het Traject Vrij abonnement. Deze valt nog niet onder NS Flex, maar hier wordt aan gewerkt.  

NS Flex reizen is binnen één week in huis met een nieuwe OV-chipkaart. Particuliere reizigers die al wel een OV-chipkaart in huis hebben liggen kunnen binnen een uur gebruik maken van het nieuwe systeem. 

klik hier om direct uw NS Flex aan te vragen.

Bron(nen):
Trefwoorden: