Wat is een Plus-account?

Als u zich (eenmalig) registreert op PlusOnline, maakt u een zogenaamd Plus-account aan. U vult uw gegevens in, kiest een wachtwoord en als u abonnee bent van Plus Magazine (het blad) vult u hier ook nog uw abonneenummer in om kenbaar te maken dat u een abonnement hebt.

Maar wat is dat eigenlijk, zo’n Plus-account?
Het account is bedoeld om het gemakkelijk te maken. Met uw account kunt u bijvoorbeeld inloggen op de website PlusOnline, maar als abonnee geeft het Plus-account u ook toegang tot Plus Magazine op de iPad of Android-tablet. Bovendien krijgt u met een account toegang tot Mijn Plus, de website waar u voordelen en aanbiedingen vindt speciaal voor Plus Magazine-abonnees.

De voordelen van een Plus-account op een rijtje
Inloggen op PlusOnline
Met een Plus-account krijgt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld gratis computergidsen of receptenboekjes te kunnen downloaden op PlusOnline. Bent u ingelogd dan kunt u ook zelf activiteiten plaatsen in onze activiteitenkalender of oproepjes doen in de rubriek ‘Waar ben je’. U hoeft hiervoor niet per se abonnee van Plus Magazine te zijn, iedereen mag een Plus-account aanmaken.

Toegang tot de tabletversie van Plus Magazine (iPad en Android)
Bent u abonnee van Plus Magazine? Zorg er dan voor dat u uw abonneenummer invult in uw Plus-account U krijgt dan gratis toegang tot de digitale edities van Plus Magazine op iPad of Android-tablet. Lees meer over de tabletversie van Plus Magazine.

Toegang tot de voordelen en aanbiedingen van Mijn Plus
Mijn Plus is de voordelenwebsite voor abonnees van Plus Magazine. Als u uw abonneenummer koppelt aan uw Plus-account, krijgt u toegang tot al deze voordelen, aanbiedingen en gratis gidsen.

Veelgestelde vragen
Ja, ik wil een Plus-account aanmaken. Hoe doe ik dat?
Ga naar de homepage van PlusOnline en klik in de rechterbalk op de knop Registreren. Het wijst zich dan vanzelf. Zorg dat u alle tabbladen van het registratiescherm invult!

Is het Plus-accountvan de tabletversie hetzelfde als dat van PlusOnline en Mijn Plus?
Ja, u hebt één account dat u op al deze plekken kunt gebruiken. Noteer uw wachtwoord dus goed.

Ik heb al eerder een account aangemaakt, maar de gegevens kloppen niet meer. Hoe wijzig ik ze?
Log op PlusOnline in met uw e-mailadres en wachtwoord en klik vervolgens bovenin het scherm op ‘Mijn account’. U kunt dan al uw gegevens veranderen.

Ik heb al eerder een Plus-account aangemaakt, maar mijn abonneenummer is daar nog niet ingevuld. Hoe doe ik dat alsnog?
Log op PlusOnline in met uw e-mailadres en wachtwoord en klik vervolgens bovenin het scherm op ‘Mijn account’. Daar kunt u op het laatste tabblad (‘Diensten’) uw abonneenummer invullen en activeren. Klik op de knop ‘Activeer’, vul de juiste abonneegegevens in en klik op de rode knop ‘Activeer dienst’.

Help! Ik heb een Plus-account, maar weet mijn wachtwoord niet meer!
Klik op PlusOnline op ‘Inloggen’. Daar ziet u de optie ‘Wachtwoord vergeten?’ Als u uw e-mailadres invult en ‘Wachtwoord vergeten?’ aanklikt, kunt u een nieuw wachtwoord kiezen.

Waar vind ik mijn abonneenummer?
Uw abonneenummer staat op de wikkel waarin u maandelijks uw Plus Magazine ontvangt. Het abonneenummer bestaat uit zeven cijfers en begint met een 5, 6 f 7. Het abonneenummer staat ook in uw betalingsgegevens, bijvoorbeeld op de afschriften van uw bank.