Win 5x een foto sieraad voor Moederdag t.w.v. €160!

Het is al bijna Moederdag. Heeft u al een leuk cadeautje weten te bemachtigen of heeft u nog werkelijk geen idee waar u haar mee gaat verrassen? Mocht dat het geval zijn dan hebben wij goed nieuws voor u! Want door mee te doen met deze prijsvraag maakt u 5x kans op een foto sieraad van Names4ever!

Foto sieraden zijn sieraden waarin een foto gegraveerd is. Hierdoor vervaagd de foto nooit en zijn deze sieraden dus echt voor altijd! Houd een herinnering aan een dierbare levend en maak deze tastbaar door een foto sieraad te maken. Laat bijvoorbeeld een foto van een geliefde, kind, huisdier of van een bijzonder moment in uw leven op een hanger graveren.
Moederdag staat in het teken van het moederschap. Met deze dag worden mamma’s in het zonnetjes gezet en verrast met de leukste cadeautjes, tekeningen, etentjes en herinneringen. PlusOnline mag een onvergetelijk cadeau weggeven aan 5 personen om een unieke herinnering voor in de eeuwigheid vast te leggen; namelijk een foto sieraad van Names4Ever. 

Hoe doet u mee?
Geef voor vrijdag 12 mei antwoord op onderstaande vraag en
maak 5x kans op een foto sieraad t.w.v. €160!

Vraag: Hoeveel foto sieraden met een hartje zijn er te zien op deze pagina?

Hint: Names4ever heeft evenveel zilveren als gouden hartvormige fotohangers en bedels

Helaas deze actie is afgelopen!