De 5 beste Italiaanse restaurants van Den Bosch

Zijn pizza en pasta de eerste gerechten die u te binnen schieten wanneer u denkt aan de Italiaanse keuken? Natúúrlijk, ze zijn onmisbaar in de eeuwenoude receptuur van ‘la mamma’, maar er is tegenwoordig zoveel meer! De culinaire horizon van Italië breidt zich steeds verder uit en reikt vele malen verder dan de traditionele tiramisu en lasagne bolognese. Bent u op zoek naar een plek waar mediterrane passie en hartstocht een harmonieus geheel vormen op uw bord? Wij geven u een lijstje met de 5 beste Italiaanse restaurants van Den Bosch.
  1. Tina Pica
  2. Da Peppone
  3. Restaurant Onesto
  4. Vita Verde
  5. Padrino’s

Tina Pica

Bij familierestaurant Tina Pica gaat traditie hand in hand met eigentijdse kooktechnieken. U proeft bij elke hap de vertrouwde smaken uit de authentieke Zuid-Italiaanse keuken, maar herkent tegelijkertijd de inbreng van de creatieve chef. Hier geniet u van dagverse vis van de markt, prachtige stukken vlees en kakelverse groenten. Zelfs tijdens een regenachtige Hollandse zomer, schijnt hier de zon nog op uw bord. Bestelt u een passend glas wijn bij uw diner en uw avond kan gegarandeerd niet meer stuk!

Da Peppone

Onder de luidende klokken van de Sint Janskathedraal strijkt u bij Da Peppone neer in het Italiaanse epicentrum van Den Bosch. Er is hier voor ieder wat wils, van mediterrane klassiekers tot vooruitstrevende gerechten met een uitdagend karakter. Bij dit knusse restaurant wordt er gedekt met hagelwit tafellinnen wordt u ontvangen als een koning. Laat u zich omringen door de warme gastvrijheid van het personeel en geniet u samen met uw tafelgenoten van een gezellige en ongedwongen avond uit!

Restaurant Onesto

Bij dit aantrekkelijke restaurant belandt u in een waar culinair walhalla. Bij binnenkomst komen fantastische Italiaanse geuren u vanuit de keuken tegemoet en de kans is dan ook groot dat het water u al in de mond loopt voordat u de kaart heeft opengeslagen. Restaurant Onesto is een combinatie van Italiaanse hartstocht en Brabantse gezelligheid. Telt u hier de voortreffelijke gerechten en de rijke wijnkaart bij op en de avond is compleet!