Top 5 restaurants Hilversum

Wie aan Hilversum denkt, denkt aan het Media Park en aan alle televisie- en radioprogramma’s die in deze stad van de grond komen. Bij Hilversum gaan niet meteen belletjes rinkelen als het om het horeca-aanbod gaat. Na het lezen van dit artikel hopelijk wel! Ik zet voor u de 5 hoogst scorende restaurants op een rij. En u verwacht het misschien niet, maar het is een behoorlijk exotisch rijtje…
  1. Restaurant Darya
  2. India Poort Tandoori Indian Restaurant
  3. Royal Mandarin
  4. Siam Secret
  5. Brasserie 22

Restaurant Darya

Kent u deze Afghaanse oase in de Havenstraat al? Hier schijnt gegarandeerd de zon op uw bord. Bij binnenkomst wordt u direct meegenomen in een mysterieuze setting en kan het spektakel beginnen. Brengen kruiden als munt, koriander en kardemom u rechtstreeks naar de zevende hemel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij Darya worden traditionele gerechten liefdevol bereid en in een modern jasje geserveerd.

India Poort Tandoori Indian Restaurant

Gaat uw voorkeur uit aan de Indiase keuken? Dan moet u zorgen dat u een tafeltje bemachtigt bij India Poort Tandoori Indian Restaurant. Alsof u zo het decor van een exotisch sprookje oploopt. Niet voor niets is dit restaurant al sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Alle gerechten zijn halal en ook vegetariërs en veganisten kunnen hier hun hart ophalen!

Royal Mandarin

Na de Afghaanse en Indiase keuken wil ik u graag ook nog even attenderen op de wonderen van de Chinese keuken. Royal Mandarin is gevestigd in een historische boerderij aan de Emmastraat. Op het eerste gezicht lijkt het geen plek waar Chinese specialiteiten de hoofdrol spelen, maar eenmaal binnen realiseert u zich vast snel dat u in een culinair Walhalla bent beland waar u nog uren wil blijven hangen!