De beste infraroodkachel

Infraroodkachel
Getty Images

Vanwege de hoge gastarieven zoeken mensen naar een alternatief voor de cv. Een infraroodkachel bijvoorbeeld. Zo'n kachel geeft behaaglijke stralingswarmte en is geschikt voor plaatselijke verwarming, zoals bij de zithoek. De beste is...

...de Veito CH1800RE.

Dat meldt vergelijkingssite Techgeek.be. De Veito CH1800RE.(€200) is een zeer krachtige en toch energiezuinige elektrische kachel. De kachel heeft een hoge capaciteit van 1800 Watt en kan een ruimte tot 30m2 gemakkelijk verwarmen. De kachel heeft een thermostaat en een timer, waardoor hij precies is in te stellen op de juiste temperatuur en tijd. Ook heeft de kachel een afstandsbediening.

Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar de mensen en meubelen die aangestraald worden in een ruimte. Dit geeft een comfortabel gevoel. Het betekent ook dat zodra je opstaat en wegloopt, je de warmte van de kachel niet meer voelt. Het is een beetje te vergelijken met de zonnige dag in het vroege voorjaar. In de zon is het lekker, schuift er een wolk voor de zon, dan is het ineens veel kouder.

Bron: Techgeek

Auteur