Test: de beste multicooker

Een multicooker is een alleskunner in de keuken. Hij kan koken, stomen, bakken, braden, frituren, snelkoken en rijstkoken. De multicooker kan asperges stomen, rollade braden tot en met risotto koken. De beste is...

...de Aigostar Mi 30IAU.

Dat meldt Bestetester.nl. De Aigostar Mi 30IAU (¢70) heeft vijftien snelkeuzeprogramma´s en hij is geschkt voor zes personen. De programma´s zijn vooraf in te stellen met een timer, zodat je er geen omkijken naar hebt. Als je thuis komt van werk of sporten staat de maaltijd klaar. De cooker heeft een geborstelde RVS behuizing en hij oogt elegant.

De Aigostart werkt met een nieuwe kooktechnologie met micro- en hoge druk, die je zelf kunt aanpsssen. Het bereiden van maaltijden gaat veel sneller dan via de traditionele bereidingswijze. Door de micro-drukklep blijven alle geuren en smaken optimaal behouden. Na de kooktijd schakelt de warmhoudfunctie automatisch in.

Beveiliging

De multicooker heeft een binnenpan die is gemaakt met een 4-laags metaal en een anti-aanbaklag, waardoor hij gemakkelijk is schoon te maken. De capaciteit van 5,5 liter is voldoende voor 15 kommen rijst. De multicooker heeft 9 beveiligingssystemen, waaronder een antiblokkeersysteem, temperatuurbeveiliging, dekselbeveiliging voor het openen en sluiten, eenbeveiliging tegen overstromen en drukregeling. De multicooker wordt geleverd inclusief soeplepel, rijstlepel en maatbeker.

Bron: bestetester.nl