Test: het beste scheerapparaat

Hoewel een flink aantal mannen een baard draagt, prefereren de meesten een gladgeschoren kin. Ze kunnen zich ouderwets scheren met een mesje, maar een scheerapparaat is wel zo gemakkelijk. Het beste scheerapparaat is...

...Philips Series 6000. Dat meldt Besteproduct.nl. De Philips Series 6000 (¢100) is een mooi scheerapparaat met veel bijgeleverde accessoires. Dit apparaat is prima te hanteren en ziet er robuust uit. Het weegt 160 gram, voelt uitgebalanceerd aan en is erg stil. De ergonomische greep geeft voldoende houvast.

Het apparaat is droog en nat te gebruiken en geeft altijd een prima resultaat. De koppen volgen netjes de contouren van het gezicht waardoor alle hoekjes mooi glad worden.  De tondeuseknop, voor het bijwerken van snor, baard en bakkebaarden, heeft vijf standen. Het is mogelijk een extra opzetstuk te kopen voor neus- en oorharen. Het scheerapparaat heeft een accuduur van een uur. Het opladen duurt ook een uur. Bij een lege accu is een oplaadtijd van 3 minuten voldoende voor een scheerbeurt.

De scheerkoppen moeten jaarlijks worden vervangen (¢35) of eerder wanneer het indicatielampje brandt.

Bron(nen):