PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Sieraden maken: gratis digitaal boekje mei

Samen met HobbyHandig, hét magazine over hobby en creativiteit, biedt PlusOnline u een maand lang gratis het digitale gidsje ‘Een boekje vol sieraden’ met 18 pagina's met de mooiste en leukste zelfmaak-sieraden.

Ga aan de slag met een decoratieve tuinbal, maak vrolijke pergamo kaarten, haak leuke kinderparasols en bak lekkere millefeuilles om het voorjaar mee te beginnen.
 
Download het boekje via deze link en vul bij het bestellen de kortingscode PLUSSIERADEN in, waarmee het boekje in mei 2016 gratis is voor bezoekers van PlusOnline.
 
Let op: deze actie liep in 2016. De boekjes zijn niet meer gratis te verkrijgen.