Top 5 restaurants in Overijssel

Deze week hebben IENS en PlusOnline voor u uitgezocht waar u heerlijk kunt eten in Overijssel. Wanneer u eens in deze provincie bent moet u zeker eens gaan eten bij één van deze heerlijke restaurants!

Wat een sfeer bij Boas en wat een eten en drinken! Een avond lang waant u zich in Frankrijk met daarbij opvallend hartelijke bediening. U voelt zich daadwerkelijk welkom en daarom begint u al snel met genieten. Wat fijn is in dit restaurant is de wijnexpertise, waardoor bij ieder gerecht steeds een uitstekend passende wijn wordt gevonden. Formeel maar ongedwongen personeel beweegt zich geluidloos door het mooie middeleeuwse pand. Deze zet prachtige etagères neer met fruits de mer en serveert Franse klassiekers als côte de boeuf en kreeft. Een mooie gelegenheid als u iets te vieren heeft; gegarandeerd wordt de gehele avond tot in de puntjes verzorgd.

Naar aanleiding van het succes van restaurant Os en Peper aan de Zwolse Ossenmarkt, is De Keuken van Os en Peper ontstaan. Gelukkig, ook deze eigentijdse zaak is een regelrechte voltreffer. Met passie vertelt de bediening over wijn en spijs, deze schroomt dan ook niet haar warenkennis met haar gasten te delen. In het restaurant is een plaatsje aan ‘de keukentafel’ favoriet. U hebt dan perfect uitzicht op de koks die alle heerlijkheden aan het bereiden zijn. Vol toewijding wordt gewerkt aan gerechten als gebraden Hollands zuiglam en Franse boerderijduif met gebakken eendenlever. De uitvoering is origineel en anders, net als de amuses waarmee u wordt verrast.

Een avond dineren bij Japans Restaurant TAO staat garant voor pure ontspanning. Direct valt de geweldige sfeervolle inrichting op. Vooral de ‘tatami’ bij het raam zijn erg mooi en bieden voldoende privacy. Bij deze zitkuilen lijkt het of u op de grond zit, maar toch kunt u comfortabel uw benen kwijt. Uit de keuken komen veel verschillende gerechten, die op een speelse manier worden opgediend. Alles steeds super vers en perfect van smaak. Tijd om uitgebreid te genieten? Het Chef’s choice menu is dan de juiste keuze. U krijgt de ene na de andere gang geserveerd, zelden zal u zo goed Japans hebben gegeten.Top 5 restaurants in Overijssel:

 

Lees meer restauranttips van IENS!IENS

Voor u geselecteerd door IENS

Bron 
  • IENS