Iedereen chefkok.
Voorgerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 0-15 minuten.
Lekker met als hoofdgerecht lamsfilet met hazelnootsaus, witlof en aardappelen.
 
      
Ingrediënten
- 1 kropje rode sla
 - Stukje komkommer
 - 1 plakje bacon
 - 3 takjes peterselie
 - 1 eetlepel kappertjes
 - ½ eetlepel azijn
 
Bereiding
- Maak de sla schoon en scheur de bladen in stukjes.
 - Was de komkommer en snijd het in blokjes.
 - Verdeel de groente over 2 borden.
 - Bak de bacon in een droge koekenpan bruin en knapperig.
 - Was de peterselie en knip de takjes klein.
 - Neem de bacon uit de pan en verkruimel het.
 - Verwarm de kappertjes met de azijn in de pan en voeg de peterselie en 2 eetlepels water toe.
 - Schep de dressing over de groente en strooi de baconkruimels er over.
 
Lekker met als hoofdgerecht lamsfilet met hazelnootsaus, witlof en aardappelen.
| Voedingswaarden per persoon | ||
|---|---|---|
| Recept | ||
| Energie | 15 kcal | |
| Eiwit | 1 gram | |
| Koolhydraten | 1 gram | |
| Vet | 0 gram | |
| Verzadigd vet | 0 gram | |
| Vezels | 1 gram | |
    Bron 
          
  - Voedingscentrum