Test: de beste roeimachine

Niet iedereen heeft zin om naar een sportschool te gaan. Wie liever thuis sport en op zoek is naar een veelzijdige machine om het hele lichaam te trainen, kan een roeimachine kopen. De beste keuze is Focus Fitness Row 3.

Dat meldt vergelijkingssite techgeek.be. De Focus Fitness Row 3 (€400) is een perfect apparaat voor de ervaren roeier die iets meer geld wil uitgeven. Het apparaat is iets luxer en heeft verschillende opties die erg handig zijn voor de intensieve gebruiker. De roeimachine heeft een elektronisch en magnetisch weerstandssysteem. Het roeien daarmee gaat soepel en geluidsloos. De weerstand wordt automatisch aangepast, zodat even stoppen niet nodig nis. De roeimachine heeft twaalf programma's, zodat er voldoende afwisseling is. Het is ook mogelijk om een eigen programma te starten.
Het apparaat heeft een uitgebreid display. In de handvatten zitten hartslagsensoren, zodat je tijdens het trainen de hartslag in de gaten kunt houden. Op het display staan ook de afstand, tijd, calorieverbruik en slagen per minuut. Na de training is het apparaat gemakkelijk in te klappen en op te bergen.

Bron(nen):