Plus Podcast: Medicijnvragen (met Sonja Keizers)

Getty Images

Dit is de tweede aflevering van de Plus Podcast, een podcast waarin Plus Magazine dieper ingaat op de onderwerpen uit het blad. Deze keer een onderwerp uit de rubriek 'gezondheid': medicijnvragen.

Apothekerspost

Vanaf maart 2020 beantwoordt apotheker Sonja Keizers iedere maand medicijnvragen van lezers in Plus Magazine. Deze rubriek heet 'Apothekerspost'. In de podcast vertelt Sonja over de taken van een apotheker, haar visie op het vak en hoe zij lezers kan helpen met hun medicijnvragen.

Heeft u een medicijnvraag?

Wilt u een vraag stellen voor de rubriek Apothekerspost? Stuur een mail met in ieder geval de vraag, de naam van het medicijn, de dosis en eventueel ook de andere medicijnen die u gebruikt. Vergeet niet uw naam, leeftijd en geslacht te vermelden. Een deel van de vragen wordt beantwoord door apotheker Sonja Keizers en gepubliceerd in Plus Magazine. Uiteraard zonder vermelding van uw naam of woonplaats.

Mail uw vraag over medicijnen naar: gezondheid@plusmagazine.nl

Ga met spoedeisende vragen altijd naar uw eigen arts of apotheker, daarvoor zijn onze experts niet de aangewezen persoon. De overige voorwaarden sluiten aan bij die van onze partner Gezondheidsnet. U vindt ze hier.