Het Leukste van het Web - week 2 - 2017

We hebben de leukste filmpjes van het web voor u op een rijtje gezet. U ziet bijvoorbeeld een jongetje dat verrast wordt door een Queen's Guard en een muzikant in een bus. Veel kijkplezier.

Het ijs is nog niet sterk genoeg

Het heeft eind vorige week dan wel even gevroren, maar dat betekent niet dat het ijs al sterk genoeg was om op te staan. Misschien moeten we het ijs de volgende keer toch nog maar even met rust laten, en wachten tot het meer dan twee nachten gevroren heeft.

Muziek in de bus

In de bus heeft meestal niemand aandacht voor een ander, maar in deze bus is dat allesbehalve het geval. Deze muzikant maakt het zelfs wel heel gezellig en krijgt alle inzittenden zover om mee te zingen.

Zelf klussen, het gaat wel eens mis

Wilt u zelf klussen in en rond uw huis? Dat kan natuurlijk, maar pas wel op voor vallende objecten of stukken puin, want voor u het weet valt u van het trappetje.

Hond haalt drinken voor het baasje

Kent u dat? U zit op de bank en heeft geen zin om op te staan voor een drankje. Misschien moet u dan ook zo’n hond nemen en hem leren waar het drinken staat.

Queen's Guard verrast jongetje

Een groep soldaten van de Queen’s Guard komt net terug en loopt in eerste instantie voorbij aan een jongetje dat netjes in het uniform gekleed is. Maar een van de soldaten komt terug om de jongen even een mooie herinnering te bezorgen.

Bron(nen):
  • dumpert.nl; youtube.com