PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Het Leukste van het Web - week 42 2016

Ook deze week hebben we weer een selectie gemaakt van de leukste filmpjes op het web. Zo ziet u een vrouw die geen zin heeft om haar vliegtuig te halen, twee katten die hun eigen strijd om een bakje melk voeren en een kind dat auditie wil doen voor de volgende Star Wars film.

Kind wil mee doen aan Star Wars

Dit kind rijdt rond op zijn Tauntaun, een diersoort uit het Star Wars universum. Misschien wil hij auditie doen voor een toekomstige film.

Mevrouw, u gaat de verkeerde kant op

Deze vrouw gaat bij de loopband op Schiphol de verkeerde kant op en lijkt dat niet in de gaten te hebben. Zo haal je natuurlijk nooit je vliegtuig...

Kleinkind pesten

Vindt u het ook wel eens leuk om uw kleinkind te pesten? Deze man geniet er in ieder geval duidelijk van.

Eerlijk zullen we alles delen

Deze katten willen hun bakje met melk niet met elkaar delen. Op deze manier is de melk zuur voordat ze het op hebben kunnen drinken.

Respect voor de politie

Niet alleen mensen kunnen rekenen op steun van de politie, dieren zoals deze gewonde duif worden ook te hulp geschoten. Er mag best wat meer respect komen voor de politie.

Bron(nen):
  • dumpert.nl; youtube.com

Reactie toevoegen