Het Leukste van het Web - week 48 - 2016

We hebben weer een selectie gemaakt van de leukste filmpjes van deze week. U ziet bijvoorbeeld een man die geld verdient tijdens een overstroming, een otter die in bad gaat en een dronken vrouw.

Dronken vrouw in de trein

Deze vrouw heeft een glaasje te veel op en dat is goed te merken. En in die toestand over de stoelleuningen klimmen, is geen goed idee. In ieder geval hebben de andere reizigers wel een pleziertje.

Nasleep van Black Friday

Black Friday is weer voorbij, maar het winkelpersoneel zal zich deze dag nog lang herinneren. Leuk hè, al die extreme kortingen...

Otter neemt een bad

Het is misschien niet zijn natuurlijke leefomgeving, maar toch lijkt deze otter het prima naar zijn zin te hebben in bad. Vond u het ook niet net zo fijn om in bad te gaan?!

Niet iedereen kan karten

Denk je een dagje leuk te gaan karten, en dan zie je dit gebeuren. Zo te zien komt ze met de schrik vrij. Beter op de kartbaan dan op de weg zullen we maar zeggen.

Niet bang voor natte voeten

Deze man is niet bang voor natte voeten bij een overstroming. De andere mensen zijn dat wel en daar maakt hij handig gebruik van. Misschien een idee om zo bij een volgende overstroming wat centen bij te verdienen.

Bron(nen):
  • dumpert.nl; youtube.com