PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Het Leukste van het Web - week 50 - 2016

We hebben de leukste filmpjes van deze week op een rij gezet. U ziet bijvoorbeeld een Amerikaanse marinier die na een lange afwezigheid zijn zus verrast en een gitarist die mobieltjes zat is.

Baasje neemt wraak op zijn kat

Deze kat heeft het baasje de hele week al vroeg wakker gemaakt en nu vindt hij het tijd om het beestje terug te pakken. Waarschijnlijk maakt de kat wel een wat mooier geluid.

Een verrassend weerzien

Deze Amerikaanse marinier verrast zijn zusje op Veteran's Day. De twee hebben elkaar bijna 6 jaar moeten missen en zijn terugkeer komt volkomen als een verrassing voor haar. Mooie liefde tussen een broer en zus.

Hond en vogel spelen een spelletje

Deze ekster heeft een speelkameraad gevonden. Hij is wel wat groter, maar dat mag de pret niet drukken. Misschien dat het door de gemeenschappelijke kleuren komt.

Gitaarsolo? Welnee, ik moet filmen

Om maar eens te laten zien hoe vervelend het is dat iedereen altijd maar met zijn of haar telefoon bezig is, pakt deze gitarist zijn telefoon om het publiek te filmen terwijl hij eigenlijk een gitaarsolo zou moeten spelen.

Skateboarder gaat raar onderuit

Skateboarden en trucjes: een combinatie die wel eens mis gaat. Maar deze skateboarder komt wel op een heel bijzondere manier terecht.

Bron(nen):
  • dumpert.nl; youtube.com