PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Cultuurtip: Kunst & Antiek in Naarden

Welke expositie, theatervoorstelling of bioscoopfilm mag u niet missen? Met welke cd, tv-serie of welk boek doet u uzelf een plezier? Iedere week geeft René Boers, redacteur Cultuur van Plus Magazine, een tip voor het weekend.

De imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting biedt van 26 t/m 29 januari onderdak aan het Kunst & Antiek Weekend. Zo’n zestig exposanten stellen oude en moderne kunst en antiek uit allerlei culturen tentoon.

Voor de 20ste keer

Speciaal voor deze 20ste editie staat alles in het teken van het getal 20. Zo heeft Douwes Fine Art een collectie samengesteld van 20 zeldzame en originele etsen van Rembrandt van Rijn. Baskania Fine Jewellery presenteert een witgouden ring, gezet met een diamant van maar liefst 20 karaat. Pygmalion Beeldende Kunst toont enkele werken van de befaamde Belgische kunstenaarsvereniging 'Les XX' (vertaald 'De Twintig'). En Galerie Wijdemeren showt een themawand van 20 bijzondere hedendaagse en klassieke stillevens in klein formaat. Ook wordt het publiek getrakteerd op diverse flitsrondleidingen van 20 minuten langs 20 juwelen, objecten en schilderijen.

Voor een sfeerimpressie van Kunst & Antiek Weekend 2016:

Kunst & Antiek Weekend is dagelijks van 11 tot 18 uur geopend (op vrijdag tot 21.30 uur). Toegangsprijs is €16,50. Via de site www.kunstenantiekweekend.nl is een kortingsbon van €2,50 te downloaden.

Beeld: Isadora van Sabino Art Glass