Duitse biefstuk

Maak snel en gemakkelijk een heerlijk Duits biefstuk. Lekker met ui, witlof en aardappelen. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 grote ui
  • 1 eidooier
  • 200 gram gehakte biefstuk of tartaar
  • 1½ eetlepel vloeibare margarine

Bereiding

  1. Maak de ui schoon.
  2. Snijd een klein stukje ui heel fijn en de rest in normale snippers.
  3. Maak het vlees aan met de fijngesneden ui, de eidooier, peper en weinig zout.
  4. Vorm er 2 schijven van en bak ze in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
  5. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
  6. Bak de rest van de ui in de achtergebleven margarine goudbruin.
  7. Maak de ui op smaak met peper en een beetje zout en schep het over het vlees.

Menusuggestie: Lekker met witlof en aardappelen.

Hiervoor heb je nodig...

  • 600 gram witlof
  • 6 kleine aardappelen

Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15 minuten
Bron(nen):
Energie
245 kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
3 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
1 gram

63 Comments

Door Nelly Luiting-Foppen (niet gecontroleerd) op vr, 9-8-2019 - 09:30

REMKABEL

Door Joop Prijs (niet gecontroleerd) op do, 28-3-2019 - 19:15

De oplossing is remkabel

Door M van Heerbeek (niet gecontroleerd) op za, 23-3-2019 - 13:46

Remkabel

Door A.M. van Baggem... (niet gecontroleerd) op ma, 18-4-2016 - 16:35

Remkabel

Door Margriet (niet gecontroleerd) op zo, 26-10-2014 - 16:53

De oplossing is: remkabel

Door Annelies (niet gecontroleerd) op zo, 27-4-2014 - 21:04

De oplossing is remkabel.

Door Annelies van de... (niet gecontroleerd) op zo, 27-4-2014 - 14:20

De oplossing is REMKABEL.

Door Karin (niet gecontroleerd) op di, 22-4-2014 - 11:05

de oplossing is : remkabel

Door Joanne (niet gecontroleerd) op ma, 21-4-2014 - 21:23

Remkabel! Alvast bedankt

Door T Steenis (niet gecontroleerd) op za, 12-4-2014 - 16:00

Het antwoord is: remkabel