PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Uitbetaling AOW vertraagd

Door problemen bij de ING bank ontvangen een half miljoen mensen de AOW pas vandaag. Ook mensen die een Anw-uitkering ontvangen moeten langer geduld hebben.

Door een technische fout bij de ING bank, de huisbank van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de AOW en Anw-uitkering pas vrijdag overgeboekt. Volgens de bank zijn het voornamelijk mensen in Rotterdam, Roermond, Utrecht en Zaandam die langer op hun geld moeten wachten.

De woordvoerder van de ING bank meldt dat vandaag de uitkering op de rekening van de ontvanger moet staan. De SVB spreekt van een bijzonder vervelende situatie die nog niet eerder is voorgekomen.

 

Reactie toevoegen