Betrouwbare hulp aan huis

Pang! Daar springt weer een lampje. En wie schakelt u in om de achterstallige klussen in uw huis aan te pakken?

Missing media-item.Het is lastig, maar niet te voorkomen: plotselinge gebreken in en om uw huis. Ook al gaat het om relatief eenvoudige klusjes, u draait er uw hand niet zo makkelijk meer voor om. U moet tenslotte om uw veiligheid denken. Neem een plafondlamp die aan vervanging toe is. Of een druppende badkamerkraan. Ziet u uzelf al op de keukentrap staan, laat staan onder de gootsteen liggen? Geen goed idee. Maar als u de klussen laat liggen, woont u verre van prettig. Wat nu?

De kinderen

Velen van u kunnen terugvallen op de kinderen. Dat is fijn, zeker als ze in de buurt wonen. Maar wat als dat nu niet het geval is? Of als u ze misschien niet telkens wilt vragen? Ze hebben het tenslotte al zo druk. Tja. Dan bent u aangewezen op iemand anders. Een vreemde. Nu kunt u zoeken naar een geschikt persoon in de krant of het telefoonboek. Maar het blijft lastig. Want wie moet u bellen? Hoe weet u of u een betrouwbaar persoon in huis haalt? Voor u het weet, betaalt u teveel. Of zit u met half afgemaakt werk. En dat is niet de bedoeling.

Professionele en betrouwbare hulp

Gelukkig is er de bemiddelingsservice MijnGemak. MijnGemak de ideale manier om snel in contact te komen met honderden ‘helpende handen’. Dat doet u via internet: www.mijngemak.nl. Of het nu gaat om een een schilder, een klusjesman of hulp in het huishouden: MijnGemak regelt snel de vakkundige hulp die u zoekt. Zelfs een belastingadviseur die u kunt helpen met de aangifte kunt u opvragen via MijnGemak. Deze bemiddelingsservice is exclusief (en gratis) voor klanten van Univé-VGZ-IZA-Trias, dus zeer betrouwbaar! Zo weet u zeker dat het goed gebeurt. En bent u niet tevreden, dan heeft u garantie! Vanzelfsprekend. Zelfs een belastingadviseur die u helpt met uw aangifte kunt u aanvragen via MijnGemak.

Ga naar www.mijngemak.nl en vraag vandaag nog naar een helpende hand.

 

Auteur 
  • Mijn Gemak