Royale verzorging

Age Re-Perfect is de gezichtsverzorgingslijn van L’Oréal Paris voor de rijpe huid. Nieuw binnen deze lijn is de Intensief Voedende verzorging, een product dat naast Pro-Calcium ook Royal Jelly bevat. Dit is een bijzonder en kostbaar ingrediënt.

Advertorial 

Dit kostbare ingrediënt Royal Jelly wordt door werkbijen gemaakt voor de bijenkoningin, die hierdoor zo’n 30 keer langer leeft dan andere bijen. Royal Jelly bevat een uitzonderlijk hoge concentratie essentiële bouw- en voedingsstoffen, waardoor het de celvernieuwing stimuleert.

Subliem resultaat

Veel vrouwen van 60 jaar en ouder hebben last van pigmentvlekken en zoeken hier graag een oplossing voor. Age Re-Perfect Sublimerende Herstellende Verzorging is een licht getinte crème die het contrast tussen pigmentvlekken en de normale huid verkleint. De unieke formule vermindert de productie van pigment, waardoor pigmentvlekken minder snel verschijnen en bestaande pigmentvlekken vervagen. 

Wat zijn de kenmerken van de rijpe huid?

Missing media-item.Naarmate de huid rijper wordt, wordt ze dunner, vochtarmer en minder elastisch. De collageenvezels, die steun bieden, worden zwakker, waardoor het gezicht verslapt. De vetverdeling verandert en er wordt minder vocht vastgehouden. Hierdoor gaat de huid er droog en schilferig uitzien. Maar ook na uw zestigste is het nog niet te laat om uw huid te versterken en te beschermen.

Pascale Diederen, dermatoloog

60+? Calcium natuurlijk!

Calcium heeft een versterkende en herstellende Missing media-item.werking. De complete Age Re-Perfect verzorgingslijn bevat het unieke Pro-Calcium en is daarom uitermate geschikt voor de huid van vrouwen boven de 60. De huid hervindt haar stevigheid en vorm en is bovendien optimaal beschermd.

 

Missing media-item.

Auteur 
  • Redactie
Bron 
  • L'Oréal Paris