Vollere lippen en een oogverblindende kleur

Vrouwen die de 40 gepasseerd zijn, zijn mooier dan ooit! Een generatie vrouwen op het toppunt van hun vrouwelijkheid; ze zijn elegant, sensueel, en genieten van de leeftijd die ze nu hebben.

Advertorial 

Geëmancipeerde vrouwen en tevreden moeders, die weten hoe aantrekkelijk ze zijn. Ze zijn doortastend en hebben zich ontplooid, staan in de bloei van hun leven, voelen zich sterk in hun carrières en zijn zelfverzekerd over hun uiterlijk.

Anti-verouderingsserum in de kern van onze lipstick

L’Oréal Paris draagt een glamourconcentraat op aan alle vrouwen die aantrekkelijk willen blijven en hun aantrekkingskracht onthult. L’Oréal Paris introduceert een anti-verouderingsserum in het hart van haar nieuwe lipstick Missing media-item.Color Riche Anti-Age Serum, voor een oogverblindende kleur en intensieve hydratatie. De lippen worden met deze lipstick intensief gehydrateerd en mooier van vorm. De lipcontouren zijn opnieuw afgetekend en de lippen zijn zichtbaar voller en vrouwelijker! De kern van elke Color Riche Anti-Age lipstick bevat het beste op het gebied van anti-verouderingstechnologie uit de laboratoria van L’Oréal: Collageen, Pro-Xylane en Hyaluronzuur.

Verslaafd aan kleur

L’Oréal Paris heeft Color Riche Anti-Age Serum ontworpen met speciaal aangepaste kleuren om te voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van vrouwen. Intense roze tinten, fuchsiakleuren, oranjetinten, rood- en paarstinten: de kleuren zijn net zo zelfbewust als de vrouwen die ze dragen. Ze zijn helder en glanzend voor oogverblindende lippen, intens om depigmentatie tegen te gaan, fris om een saaie teint op te fleuren en natuurlijk ultra-vrouwelijk om de schoonheid van iedere vrouw te accentueren.

Een onmisbare accesoire

De verpakking laat het dubbele voordeel van Color Riche Anti-Age serum zien. De transparante inkeping onthult een glimp van de anti-verouderingskern in het hart van de lipstick, en de metallic rode ring voegt een vleugje extra glamour toe aan het goudkleurige omhulsel.

lippenstift l'Oréal Paris

Auteur 
  • Redactie
Bron 
  • L'Oréal Paris