Puzzel 3 (2 t/m 8 juli): Los het letterspel op en maak kans op een Pro-User Diamant I fietsendrager t.w.v. €220!

Doe mee met de PlusOnline Zomerpuzzels en maak wekelijks kans op één van de prijzen! Weet u het juiste antwoord op het letterspel? Stuur het antwoord dan snel op en wellicht ontvangt u de Diamant I fietsendrager!

Nieuw bij Pro-User bike carriers is de Diamant I

Met zijn 9.5 kg is deze drager een lichtgewicht te noemen, maar hij kan met gemak een elektrische fiets dragen! De Diamant I mag max. 30 kg vervoeren. De fietsendrager is uitgerust met een gepatenteerde snelkoppeling waardoor de drager eenvoudig en met slechts 1 handeling op de trekhaak te bevestigen is.

De flexibele bandframehouder zorgt ervoor dat iedere fiets, ongeacht het formaat frame, stevig bevestigd wordt. Tevens is de framehouder afsluitbaar waardoor de fiets beveiligd is tegen diefstal. De verlichting werkt via een gecombineerde 7/13-polige (Jaeger) stekker.

Voor het makkelijk opbergen en dragen is de drager voorzien van een neerklapbare U-beugel en kunnen de wielgoten worden ingeschoven. Optioneel is er voor deze fietsendrager een oprijgoot beschikbaar. Hiermee kan zonder enige inspanning de (elektrische-)fiets op de fietsendrager gereden worden. Voor meer informatie: www.pro-user.eu

Los onderstaand letterspel op en maak kans!

Stuur het antwoord vóór 9 juli via onderstaand formulier.