Snoekbaars met eekhoorntjesbrood

Geniet van dit heerlijke gerecht van snoekbaars met eekhoorntjesbrood. Snel en makkelijk te bereiden binnen 35 minuten.

hoofdgerecht
bereiding 25 minuten
voor 4 personen

Ingrediënten:

4 snoekbaarsfilets van elk ± 220 g
200 g vers eekhoorntjesbrood
3 el boter
1 takje rozemarijn
50 ml witte wijn
2 el fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Spoel de vis af en dep droog.
2. Maak de paddenstoelen schoon en snijd in dikke plakjes.
3. Verhit de boter in een grote braadpan. Laat de vis ongeveer 4 minuten aanbraden in de hete boter op de velkant, samen met de rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout. Voeg het eekhoorntjesbrood toe.
4. Laat nog 3 à 4 minuten sauteren. Draai de paddenstoelen tijdens het bakken één keer om.
5. Blus met de witte wijn en laat ongeveer 1 minuut inkoken. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Presenteer op warme borden.

Klik hier om terug te gaan naar de visgerechten!