Alle merken terug op Motorbeurs Utrecht

Motor
Getty Images

Alle grote motormerken zijn terug van weggeweest op de Motorbeurs Utrecht, die morgen (22 februari) start. De nieuwe modellen van ruim twintig merken kunnen dus tot en met zondag in de Utrechtse Jaarbeurs worden bewonderd.

Er waren vorig jaar klachten van bezoekers, die zich vergeefs hadden verheugd op de nieuwe motoren van 2023. De beursorganisatie heeft zich daarom ingespannen om Honda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Yamaha en de andere grote merken naar Utrecht te krijgen, en dat is gelukt. Er zijn zelfs een paar primeurs in Utrecht te bewonderen. De kans is dus dik aanwezig dat de beurs weer 100.000 bezoekers of misschien wel meer zal trekken. De Motorbeurs is enorm populair en een van de grootste van ons land.

Daarnaast zijn er in Utrecht honderden occasion motoren te koop, die soms met een leuke beurskorting worden aangeboden. Dat laatste geldt ook voor accessoires. En er is entertainment. Bijvoorbeeld de Fire Arena, waar een stuntrijder over een zes meter hoge constructie rijdt, compleet met spectaculaire vuuracts en live-muziek. Een andere nieuwkomer is Motoball, een ruige teamsport die voetballen met motorrijden combineert. En de spectaculaire ‘steile wand’, waar getrainde motorrijders over een verticale wand rijden, is terug van weggeweest. Er is ook een testparcours om een rondje op jouw beoogde motor te maken en je kunt een gratis proefles krijgen. Natuurlijk is er ook veel livemuziek op deze gezellige beurs te beluisteren.

Neem ook zeker een kijkje op de stand van Motor.nl, www.motor.nl, het grootste online motorplatform van ons land van de makers van de tijdschriften Moto73 en Promotor en het populaire Youtube-kanaal www.youtube.com/@MotorNL. Je vindt ze in stand 07.C070.

Tickets en meer informatie zijn te krijgen op www.motorbeursutrecht.nl

Auteur