Nieuw: Het Vergeetwoordenspel!

Ginnegappen, pikketanissie en achenebbisj? Maar ook mieters, nozem en over 30 jaar vragen kinderen zich vast af wat 'gers' betekent.
Vergeetwoorden zijn van alle tijden.

Marinca Uijland greep voor haar afstudeerproject die vergeetwoorden om ouderen en jongeren met elkaar te verbinden. Want wat is er leuker dan lachen om die gekke woorden van toen? Voor de een is het herkenning en voor de ander leidt het tot verbeelding en fantasie en juist daar kan een aanleiding zijn voor de leukste gesprekken. jongere en oudere generaties te bevorderen. Samen leren, lachen en verhalen uitwisselen.

In samenwerking met ontwerpstudio Living Story onderzocht Marinca de mogelijkheden om van vergeetwoorden een spel te maken voor jong en oud. Daaruit kwam ‘Wablief?!’ en het spel is er bijna. Maar om het spel waarachtig te laten ontstaan is er nog wat doekoe nodig.

Wilt u helpen Wablief?! te realiseren? Marinca is een crowdfundcampagne gestart en als je bijdraagt staat daar mieters leuke extraatjes tegenover, waaronder het spel zelf, en het inbrengen van uw eigen favoriete vergeetwoord.

Heeft u een nog een favoriet vergeten woord? Laat het weten op onze Facebookpagina en maak kans op één van de vijf spellen die we weg mogen geven.

Zie: Voordekunst.nl voor meer informatie.

 

Vergeetwoorden: Wablief?! from voordekunst on Vimeo.