Stem mee voor Stagiaire van het jaar 2022

Onze marketingstagiaire Ilse is genomineerd voor Stagiaire van het jaar 2022! Helpt u mee om haar met de titel naar huis te laten gaan?

Stagiair van het jaar 2022

‘Stagiair van het jaar 2022’. Een titel waarmee iedere stagiair in Nederland graag naar huis zou willen. De dag van de Stagiair is een initiatief van StudentenBureau. Op deze dag willen zij alle stagiair(e)s in het zonnetje zetten. Inzichten van de nieuwste generaties zijn goud waard voor iedere organisatie en daar mogen we best even bij stil staan!

Even kort voorstellen

Ilse Hop is afgelopen februari begonnen als stagiaire op de marketingafdeling van Plus Magazine. Ze is 21 jaar, komt uit Bunschoten-Spakenburg en volgt de opleiding AD Eventmanager. Ze helpt onder andere met de grote marketingacties, bijvoorbeeld de quizzen uit Plus Magazine en zet deze acties zelf op.

Enkele voorbeelden van Ilses werk:

Waarom Ilse de titel verdient

Ilse verdient deze titel om verschillende redenen:

  • Ze is zeer proactief en pakt zelfstandig werkzaamheden op en voert deze goed uit
  • Ze ondersteunt haar collega’s, ook wanneer ze daar niet zelf om vragen
  • Ilse is een echte teamplayer en communicatief sterk: ze is altijd in voor een gezellig praatje, maar durft ook vragen te stellen en feedback te vragen
  • Ilse is ook ontzettend creatief en maakt zelf mooie beelden voor verschillende marketingacties
  • Ze is enthousiast, werkt hard, past goed in het team en voert haar werkzaamheden top uit

Daarom verdient Ilse de titel Stagiair van het jaar 2022!

Ilse aan het woord

Voor de wedstrijd is er ook een interview met Ilse afgenomen. Hierin vertelt ze wat ze allemaal doet tijdens haar stage, waar haar kracht ligt, maar ook welke verbeterpunten zij nog voor zichzelf ziet. U vindt het interview hier.

Stemmen

Ilse is uit meer dan 400 aanmeldingen genomineerd voor de titel en heeft de top 5 gehaald! Om de titel in de wacht te slepen heeft Ilse zoveel mogelijk stemmen nodig. Helpt u mee?