PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Wat is uw ervaring met het online boeken van een reis?

Bent u wel eens per ongeluk aan een boeking vast komen te zitten? Of was de reis die u wilde boeken toch niet beschikbaar? Laat het ons weten!

PlusOnline en ConsuWijzer doen onderzoek naar uw ervaringen met het online boeken van een reis. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn!

Heeft u goede of minder goede ervaringen met het online boeken van reizen? Bent u correct gefactureerd? Waren de kosten duidelijk? Heeft u bij vragen goed contact kunnen leggen met het reisbureau? Bleek uw geboekte reis toch niet beschikbaar?

Of heeft u nog nooit online een reis geboekt en wat weerhoudt u daarvan?

Klik op de knop Reageer hieronder om uw reactie te plaatsen!

Reactie toevoegen