Stelling: Wij delen één e-mailadres

Koppel samen computer
Getty Images

Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten!

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Gemiddeld vindt 70 procent van de Nederlanders het gebruik van e-mail nog altijd heel prettig. En bijna allemaal lezen we onze mails ondertussen net zo makkelijk op de smartphone als op de computer.

Veel mensen hebben meerdere e-mailadressen. Eentje voor het werk, eentje voor privé, één voor commerciële doeleinden. Maar er zijn ook nog altijd mannen en vrouwen, die samen met hun partner een e-mailadres delen (bijvoorbeeld janencorry76@gmail.com).

Hoe doet ú dat? Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten in de reacties!

Wij delen één e-mailadres

Keuzen
Auteur 

Reactie toevoegen

Comment

  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Reacties

Je moet tegenwoordig wel een eigen e-mailadres hebben. De apotheek bijvoorbeeld, stuurt een e-mail als de medicijnen klaar liggen.
Ik ontvang allebei de e-mailadressen in mijn mailprogramma. Mijn man is een digibeet.

Ik heb een eigen account en daarop hebben we ieder een eigen emailadres. Ik hoef niet alle jurtken en geurtjes te zien en zij geen technische zaken. Het werkt goed zo. Wat voor beiden interessant is sturen we naar elkaar en lezen even bij elkaar. Gaat goed.

Mailaccount delen? Niet doen s.v.p. Ik kwam er ooit na lange tijd pas achter dat een vriendin haar account deelde met haar man. Alles wat ik haar -als vriendin- schreef, kon hij dus ook lezen. Brrr

Verschillende interesse

Mijn man is digibeet dus moet ik alles voor ons beiden regelen.
Hij heeft ook geen mobiele telefoon

mijn man kocht een computer met daaraan zijn naam als email, en dat gebruikte ik ook na zijn overlijden kreeg ik wel eens een email met geachte heer of Rob, maar ik heb onder de mail mijn naam gezet.

Ik ben mantelzorg voor mijn vrouw. Zij heeft een eigen tfn maar gebruikt die niet meer. Daarom alles via mijn tfn en Email.

wij hebben een gezamenlijk emailadres. Tot een paar geleden wilde mijn man niets weten van computers, laat staan email. Door vrijwilligerswerk en steeds verdere afstand van zijn arbeidsverleden is dat nu langzamerhand aardig aan het veranderen maar die email houden we zo. Kunnen we rekening houden met elkaars agenda. Afzenders die voor hem niet interessant zijn, blijven gewoon op mij wachten. Prima hoor!

Een gezamenlijk adres plus ieder een eigen adres

Mijn man en ik hebben ieder een eigen emailadres.