Stelling: Wij delen één e-mailadres

Koppel samen computer
Getty Images

Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten!

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Gemiddeld vindt 70 procent van de Nederlanders het gebruik van e-mail nog altijd heel prettig. En bijna allemaal lezen we onze mails ondertussen net zo makkelijk op de smartphone als op de computer.

Veel mensen hebben meerdere e-mailadressen. Eentje voor het werk, eentje voor privé, één voor commerciële doeleinden. Maar er zijn ook nog altijd mannen en vrouwen, die samen met hun partner een e-mailadres delen (bijvoorbeeld janencorry76@gmail.com).

Hoe doet ú dat? Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten in de reacties!

Wij delen één e-mailadres

Keuzen
Auteur 
  • Lenny Langerveld 

Reactie toevoegen

Comment

  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Reacties

Ik ben mantelzorg voor mijn vrouw. Zij heeft een eigen tfn maar gebruikt die niet meer. Daarom alles via mijn tfn en Email.

wij hebben een gezamenlijk emailadres. Tot een paar geleden wilde mijn man niets weten van computers, laat staan email. Door vrijwilligerswerk en steeds verdere afstand van zijn arbeidsverleden is dat nu langzamerhand aardig aan het veranderen maar die email houden we zo. Kunnen we rekening houden met elkaars agenda. Afzenders die voor hem niet interessant zijn, blijven gewoon op mij wachten. Prima hoor!

Een gezamenlijk adres plus ieder een eigen adres

Mijn man en ik hebben ieder een eigen emailadres.

Samen 1 en ieder een eigen.

Mijn man heeft wel een e-mailadres met mijn naam erbij , ik doe daar niet aan mee vind het maar lastig .Maar hij heeft er wel 3 (kan je lekker mee in de war raken😏)

Handig om een gezamenlijk e-mail adres te hebben voor zaken die je allebei aangaan. Verder hebben wij ieder een eigen e-mail adres.

Handig om een gezamenlijk e-mail adres te hebben voor zaken die je allebei aangaan. Verder hebben wij ieder een eigen e-mail adres.

Zou ik nooit willen als ik met een partner in hetzelfde huis zou wonen.
Ik vind het ook niet prettig om iemand een mail te sturen die samen met partner één mailadres heeft, vooral niet als ik die partner niet ken, maar deze wel kan meelezen. Maar in div. situaties begrijp ik het prima, zoals ik hier lees.

We hebben een gezamenlijk mail adres en daarnaast ieder een eigen mailadres.
Het gezamenlijke adres voor zaken die ons beider aangaat.