Stelling: Wij delen één e-mailadres

Koppel samen computer
Getty Images

Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten!

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Gemiddeld vindt 70 procent van de Nederlanders het gebruik van e-mail nog altijd heel prettig. En bijna allemaal lezen we onze mails ondertussen net zo makkelijk op de smartphone als op de computer.

Veel mensen hebben meerdere e-mailadressen. Eentje voor het werk, eentje voor privé, één voor commerciële doeleinden. Maar er zijn ook nog altijd mannen en vrouwen, die samen met hun partner een e-mailadres delen (bijvoorbeeld janencorry76@gmail.com).

Hoe doet ú dat? Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten in de reacties!

Wij delen één e-mailadres

Keuzen
Auteur 
  • Lenny Langerveld 

Reactie toevoegen

Comment

  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Reacties

We hebben een gezamenlijk mail adres en daarnaast ieder een eigen mailadres.
Het gezamenlijke adres voor zaken die ons beider aangaat.

Wij hebben samen 1 e-mailadres. Voor ons handig omdat mijn man een CVA heeft gehad en ik bijna alles regel.

1 samen en ieder 1 apart, dus totaal 3

Wij hebben 1 emailadres voor alle logische zaken en ik heb een Gmail account, daar sla ik belangrijke mail op zodat ik ze altijd bij de hand heb

Het is soms ook nodig om ieder een eigen mailadres te hebben.

In sommige gevallen is het handig als je beide een ander e-mail adres hebt, want anders heb je gezeur met een verzekering dat je niet je eigen dingen kunt invullen. Heel vervelend.
Maar die van mijn man gebruiken wij het meest.

Wij hebben 1 e-mail adres samen , is goed zo ,uiteindelijk regel ik alles en mijn man zegt altijd “ dat wil ik graag zo houden , lekker makkelijk “ .

Twee mailadressen, maar slechts één mailbox. beide adressen zijn aliassen voor een onderliggend (geheim) basis dres.

heerlijk een eigen emailadres ( ik heb er zelfs 3 ). Geen gezeur over alle mails, die ik binnenkrijg en die van mijn man snel gelezen en daarna verwijderd moeten worden. dat je nog iets over je hobby ( ballet ) nogmaals wilt lezen, ging er bij hem niet in.

We hadden toch ook 1 brievenbus in de deur dus leek dat voldoende.Ik heb nu wel een ander email adres erbij ,omdat ik ons e mail adres niet kon gebruiken voor mijn smartphone. Algemene post komt in het oude adres en geocache mail in het nieuwe. Mijn man doet heel weinig met computers en heeft geen smartphone. Werkt prima zo.