Stelling: Wij delen één email-adres

Koppel samen computer
Getty Images

Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten!

Email is niet meer weg te denken uit ons leven. Gemiddeld vindt 70 procent van de Nederlanders het gebruik van email nog altijd heel prettig. En bijna allemaal lezen we onze mails ondertussen net zo makkelijk op de smartphone als op de computer.

Veel mensen hebben meerdere email-adressen. Eentje voor het werk, eentje voor privé, één voor commerciële doeleinden. Maar er zijn ook nog altijd mannen en vrouwen, die samen met hun partner een email-adres delen. (janencorry76@gmail.com)

Hoe doet ú dat? Heeft u eigen adressen én daarnaast samen met uw partner? Eén mailadres samen of juist alles apart? Laat het ons weten in de reacties!

Wij delen één e-mailadres

Keuzen
Auteur 
  • Lenny Langerveld 

Reactie toevoegen

Comment

  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Reacties

In sommige gevallen is het handig als je beide een ander e-mail adres hebt, want anders heb je gezeur met een verzekering dat je niet je eigen dingen kunt invullen. Heel vervelend.
Maar die van mijn man gebruiken wij het meest.

Wij hebben 1 e-mail adres samen , is goed zo ,uiteindelijk regel ik alles en mijn man zegt altijd “ dat wil ik graag zo houden , lekker makkelijk “ .

Twee mailadressen, maar slechts één mailbox. beide adressen zijn aliassen voor een onderliggend (geheim) basis dres.

heerlijk een eigen emailadres ( ik heb er zelfs 3 ). Geen gezeur over alle mails, die ik binnenkrijg en die van mijn man snel gelezen en daarna verwijderd moeten worden. dat je nog iets over je hobby ( ballet ) nogmaals wilt lezen, ging er bij hem niet in.

We hadden toch ook 1 brievenbus in de deur dus leek dat voldoende.Ik heb nu wel een ander email adres erbij ,omdat ik ons e mail adres niet kon gebruiken voor mijn smartphone. Algemene post komt in het oude adres en geocache mail in het nieuwe. Mijn man doet heel weinig met computers en heeft geen smartphone. Werkt prima zo.

Wij hebben zowel een eigen e-mail adres als een gezamenlijk e-mail adres.

Mijn man en ik hebben vanaf het begin ieder een eigen mailadres gehad,! Destijds nog niet wetende wat mailen, appen, etc. Ons voor mogelijkheden zou geven, vond ik het meteen fijn om zelfstandig te blijven, ook hierin: allerlei correspondentie…
Ik heb nooit gewerkt, maar we altijd sociaal vrijwilligerswerk gedaan in parochie en gemeenschap. Ook mijn man, naast zijn werk, en met een slecht lijf, zelfs nu nog zingt hij in enkele koren!
We zijn 80 jaar, merken dat we ouder worden, maar die zelfstandigheid kunnen we gelukkig nog behouden!

Wij hebben ieder een eigen mailadres voor familie en vrienden en een gezamenlijk adres voor zakelijke dingen.

Wij delen één e-mailadres omdat mijn man nooit met de computer of een smartphone werkt/heeft gewerkt en er ook niet mee om kan gaan.

Ja, wij hebben samen één e-mailadres, dat vinden wij prettig.