Top 5 restaurants Gouda 2017

Voor veel mensen is Gouda slechts een station waar intercity’s een korte stop houden tussen metropolen als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Zo ook voor mij. Ik zou geen flauw idee hebben waar ik naartoe moest voor een lekkere lunch met een goed glas wijn of voor een gezellige high tea met mijn moeder. Op dit soort momenten kunt u op IENS vertrouwen. Wij wijzen u de weg naar de leukste restaurants van de stad! Ik zet hieronder de 5 hoogst scorende restaurants voor u op een rij
  1. Kookhuis Jantrus
  2. Restaurant Unique
  3. IJsselhuis Museumhavencafé
  4. Jean Marie
  5. Xochimilco

Kookhuis Jantrus

Kookhuis Jantrus is een unieke eend in de bijt. Het is een private dining restaurant waar u met een intiem gezelschap in de culinaire watten wordt gelegd. Hier wordt gekookt met passie en dat proeft u! Er is bewust gekozen voor het private dining concept, omdat ze hun gasten willen laten genieten precies op de manier hoe ze het zelf ook zouden willen. Hier geen gillende kinderen aan tafeltjes naast u. Niet eindeloos wachten tot de bediening je heeft gezien. Nee, hier staan u en uw tafelgenoten de hele avond in het middelpunt van de aandacht.

Restaurant Unique

Liefde en vriendschap gaan door de maag. Dat blijkt wel bij Restaurant Unique in Gouda. Dit restaurant is gestart door de twee vrienden Sven Lutterman (gastheer) en Maurice Hoegee (chef-kok). Wijn en spijs komen hier op spectaculaire wijze samen. Niet alleen aan de bar met uitzicht op de keuken, maar ook bij u aan tafel en later in uw mond. Alles klopt hier. Het is dan ook niet voor niets dat mensen hier graag aanschuiven voor een avondje uitgebreid tafelen.

IJsselhuis Museumhavencafé

Dit bijzondere restaurant is gevestigd in het voormalige schipperswachtlokaal bij de Mallegatsluis. Bent u op zoek naar een beetje rust en een heerlijk uitzicht? Dan bent u bij IJsselhuis Museumhavencafé aan het juiste adres! Hier worden alle zintuigen geprikkeld door specialiteiten van het platteland. Maar u kunt zich vast voorstellen hoe sprookjesachtig een huwelijk zou zijn op deze locatie? Toevallig nog zoons, dochters, neven of nichten die het ja-woord in zicht hebben?