Test: de beste voordelige smartphone

Getty Images

Technische ontwikkelingen gaan snel bij smartphones. Een logisch gevolg is dat nieuwe, goedkopere toestellen ook steeds meer mogelijkheden krijgen. Of oudere toestellen worden in prijs verlaagd. Wie op zoek is naar de beste smartphone onder de 200 euro heeft met...

...de Motorola Moto G31 de beste.

Dat blijkt uit de Smartphone Best Buy Guide van technologiewebsite Tweakers. De Motorola Moto G31 (vanaf €191) is dankzij een prijsverlaging in de categorie 100-200 euro gekomen. Het toestel scoort op bijna elk vlak gelijk of iets beter dan de goedkopere Motorola Moto e20. Het scherm is helderder en heeft een hogere resolutie, de camera is beter, het geheugen is twee keer zo groot en de accu heeft een hogere capaciteit.

Het toestel is spatwaterdicht en wordt bijgewerkt naar Android 12. Het heeft een dualsim met gedeelde geheugenkaartlezer, koptelefoonaansluiting, FM-radio en een vingerafdruklezer. Minpunt is de lange laadtijd. De telefoon heeft 3uur en 16 minuten nodig om op te laden. Ter vergelijking: de snelste in dit segment, de Motorola Moto G60 heeft 1 uur en 16 minuten nodig om op te laden.

Auteur 
Bron 
  • Tweakers.net