Extra veel gratis luisterboeken bij de LuisterBieb

Mensen in heel Nederland worden opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen naar buiten te gaan als het moet. Maar hoe kunnen we ons binnen vermaken? Gelukkig heeft de LuisterBieb een goed antwoord. Extra veel gratis luisterboeken!

De Luisterbieb, de app voor audioboeken van de Koninklijke Bibliotheek, biedt nu extra gratis luisterboeken aan voor leden en niet-leden. Deze zijn te beluisteren via de LuisterBieb-app. De app kun je downloaden in de App Store en in de PlayStore.

In de LuisterBieb-app

In de app zijn luisterbroeken in verschillende genres van verschillende schrijvers te vinden. Denk hierbij aan Ik kom terug van Adriaan van Dis, Onderuitgehaald van Loes den Hollander, Chateau de Provence van Marelle Boersma, Steeds leuker van Jelle Hermus en De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door van Herman Finkers.

Naast luisterboeken voor volwassenen zijn er ook extra kinder- en jeugdboeken gratis te beluisteren, waaronder Alle ballen op Joerie! van Hans Kuyper, Het leven van een loser 1 van Jeff Kinney en De grijze jager 1 van John Flanagan.

Hoe kun je de boeken beluisteren?

Wat je moet doen om toegang te krijgen tot de gratis luisterboeken is eigenlijk erg simpel. Het enige wat je hoeft te is een account aanmaken. Daarna zijn de luisterboeken te beluisteren waar en wanneer je maar wilt.

Bron: eReaders.nl