Gratis receptenboekje: gerechten voor Valentijnsdag

Met Valentijnsdag gaan de harten van geliefden sneller kloppen. Het perfecte moment dus om elkaar eens lekker te verwennen met bijvoorbeeld een hartige tomatensoep, een Griekse moussaka, en een luxe chocoladetoetje als dessert. Deze en meer romantische recepten vindt u in het 4e receptenboekje op PlusOnline. Log in en download hem nu!

Valentijnsdag is hét moment om eens romantisch samen te gaan eten. Maar u hoeft niet naar een duur restaurant om te genieten - een zelfbereid gerecht wordt vaak nog meer gewaardeerd! Met dit nieuwe gratis receptenboekje van Weight Watchers en PlusOnline haalt u wat gezonde, lekkere en romantisch getinte recepten in huis. Goed voor de lijn, en goed voor uw hart!

Houd PlusOnline goed in de gaten, want dit receptenboekje 'Gerechten voor Valentijnsdag' is pas de vierde in een serie van zes. U vindt er hier meer. Van november tot april zal elke maand een nieuw boekje verschijnen!

Inloggen

U kunt het receptenboekje alleen downloaden als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

NB. In Internet Explorer kunt u de pdf downloaden door met de rechtermuisknop te kiezen voor optie 'Doel opslaan als'.

Nog steeds technische problemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan sturen wij u een exemplaar via de e-mail!
 

Het receptenboekje downloaden

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.