Gratis receptenboekje: gezonde aspergerecepten & meer

Van de 2e donderdag in april tot 24 juni is het aspergetijd. Het ''witte goud'' doet zijn naam eer aan: smakelijk, licht, en goed voor de lijn! Maar ook als u niet van asperges houdt, hebben wij lekkere recepten voor u! Doe inspiratie op en download het nieuwe PlusOnline receptenboekje.

Iedereen is wel bekend met het standaard recept: asperges met ei, ham, en een botersausje. Probeert u ook eens de penne met groene asperges en walnoten, of aspergeragout met zalm, met een lekkere mango-perzik cocktail toe! Deze en 13 andere voortreffelijke recepten vindt u in dit gratis receptenboekje van PlusOnline i.s.m Weight Watchers.

Eerdere gratis receptenboekjes

Dit receptenboekje is helaas de laatste in een reeks van zes. De eerdere uitgaven vindt u hier. Maar niet getreurd, binnenkort gaat PlusOnline in samenwerking met het Voedingscentrum een groot aantal nieuwe, lekkere en gezonde recepten publiceren. Houd onze website dus goed in de gaten!

Inloggen

U kunt het receptenboekje alleen downloaden als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

NB. In Internet Explorer kunt u de pdf downloaden door met de rechtermuisknop te kiezen voor optie 'Doel opslaan als'.

Nog steeds technische problemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan sturen wij u een exemplaar via de e-mail!

Het receptenboekje downloaden

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.