Gratis receptenboekjes: vlees & vegetarisch

Getty Images

PlusOnline stelt in het samenwerking met het Voedingscentrum iedere maand een receptenboekje samen. Deze maand twee receptenboekjes: één voor de vleesliefhebber, één voor mensen die liever vegetarisch eten! Download ze nu!

Vlees

Vlees is voor de meeste mensen het hoofdbestanddeel van de maaltijd. Wat gaat er nu boven een overheerlijke biefstuk met kruiden-tomatensalsa, of een varkenshaasje met championsaus? Vlees eten is ook absoluut niet ongezond, mits u een normale portie aanhoudt. In dit receptenboekje vindt u 10 gezonde én smakelijke vleesgerechten. Probeer bijvoorbeeld de provençaalse karbonade, of een warme wrap met vlees en taugé! Loopt het water u ook al in de mond?

Vegetarisch

Nederland telt ongeveer 750.000 mensen die vegetariër zijn. Speciaal voor hen hebben we besloten om naast een boekje vol heerlijke vleesrecepten, ook een aantal overheerlijke vegetarische recepten uit te brengen. Want ook zonder vlees kun je gezond én lekker smullen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de gevulde aubergine of shoarmabroodjes? Of de courgette met een heerlijk kruimellaagje?

Auteur