Gratis receptenboekje: smakelijke soepen

PlusOnline stelt in samenwerking met het Voedingscentrum regelmatig een receptenboekje samen. Deze maand: soeprecepten! Lekkere recepten voor als u snel iets op tafel wilt zetten. Download hem nu!

Verse soep is gezond en kan eigenlijk altijd. Als lunch, tussendoortje of vooraf bij de avondmaaltijd. Soep zorgt voor een goede bodem waardoor u minder van het hoofdgerecht eet, dus is ook prima in te passen als u op dieet bent. Maak dan bij voorkeur wel een lichte variant.

Deze maand een receptenboekje boordevol heerlijke en makkelijk te bereiden soepen. Wat denkt u van bijvoorbeeld de smaakvolle courgettesoep of de pompoen- of tomatensoep? Of gaat u toch liever voor de heerlijke preisoep met forel of de Surinaamse kippensoep?

We wensen u veel plezier met het koken en daarna een smakelijk eten.

Let op: alleen gebruikers met een profiel óf nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes downloaden. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Let er ook op dat u uw e-mailadres extra controleert voordat u op verzenden drukt. Anders komt het receptenboekje niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.