Het Leukste van het Web - week 12 - 2017

Getty Images

We hebben de leukste filmpjes van het web voor u op een rij gezet. U ziet bijvoorbeeld Donald Trump die geen handen schudt met Angela Merkel, kinderen die een interview verstoren en een man die met zijn voeten gitaar speelt. Veel kijkplezier.

Donald Trump schudt geen handen met Angela Merkel

De Amerikaanse president Donald Trump schudt geen handen met de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, ondanks het feit dat hier meerdere keren om wordt gevraagd. Trump zegt op een gegeven moment: 'Send a good picture back to Germany, please.' Misschien zou een foto van de twee regeringsleiders die elkaar de handen schudden die goede foto wel zijn...

Kinderen verstoren BBC interview

Professor Robert Kelly wordt geïnterviewd door BBC News, maar het gesprek wordt verstoord door zijn kinderen. Hij gaat er echter op een heel goede manier mee om. Let vooral op de baby die achter zijn zusje aan komt.

Daarom zijn honden zo geweldig...

Hoe lang u ook van huis bent geweest, een trouwe hond zal altijd op u wachten en u nooit vergeten. Een hartverwarmende reactie van deze hond die zijn baasje na lange tijd weer ziet.

Gitaar, maar net even anders

Wilt u een instrument leren bespelen, maar ontbreekt het u aan het vertrouwen dat u dit kunt? Neem dan een voorbeeld aan deze man: hij heeft geleerd om een gitaar met zijn voeten te bespelen.

Dansende koeien

Als de lente begint, mogen de koeien weer naar buiten. Na een winter op stal zijn de koeien door het dolle heen en maken daarbij vaak rare sprongen.

Auteur 
  • Herman Keizer
Bron 
  • YouTube